2015. január 28., szerda

2015. január 28. FGSZ Siófok - Pécsi MFC-Matias 1-1 (1-1)

FGSZ Siófok – PMFC-MATIAS 1-1 (1-1)

2015. január 28. Siófok, edzőközpont, felkészülési mérkőzés, 20 néző.
Vezette: Kovács G.
Gól: Peszmeg (3.), ill. Weitzer (5.)

FGSZ Siófok: Tajti (Ambrusics 58.) - Fülöp, Csató, Bakos (Erdei 46.), Polényi ( Kovács G., 63.) - Gárdos, Vass, Futó - Peszmeg, Papp M. (Baranyai 63.), Molnár M. (Kozma 63.)

PMFC-MATIAS: Gőcze - Nagy, Causic (Ojdanic 60.), Balogh (Romic 60.), Uzoma (Rácz 60.) - Horváth (James 46.) - Frank (Kővári 46.), Szatmári, Weitzer, Grizelj ( Heffler 60.) - Makriev (Fröhlich 46.) Vezetőedző: Robert Jarni.

"Túl van második edzőmeccsén is a PMFC-MATIAS csapata. Ha szigorúan az eredményre fókuszálunk, akkor javuló tendenciát mutat a Robert Jarni edzette pécsi együttes, hiszen a Kozármislenytől elszenvedett múlt heti vereség után ezúttal 1-1-es döntetlent játszottak Szatmáriék az NB II. tizenötödik helyén álló FGSZ Siófok vendégeként.
A pécsieknél két próbajátékos is lehetőséget kapott a bizonyításra. A már jó ideje a csapattal készülő bosnyák védő, Branko Ojdanicsnek fél óra jutott a Siófok ellen, míg a napokban az együtteshet érkező Juraj Grizelj a kezdőcsapat tagjaként hatvan percig lehetett pályán.
A találkozó úgy kezdődött, hogy az ember csak kapkodta a fejét. Már a harmadik percben vezetéshez jutott a Siófok, egy veszélytelennek tűnő szituációban Peszmeg lőtte kis Gőcze kapujának alsó sarkát. Alig telt el két perc, máris jött a pécsi válasz. Ivor Weitzer jó huszonöt méterről lőtt óriási szabadrúgás-gólt. Innentől kezdve a PMFC kezében volt a találkozó irányítása, újabb gól azonban már nem született, a csapatok gyakorlatilag öt perc alatt lerendezték a fontosabb kérdéseket.
Mindenképpen pozitívumként lehet értékelni, hogy a Kozármisleny ellen még kissé anyátlannak tűnő Dimitar Makrijev ezúttal többször is helyzetbe tudott kerülni, mint ahogyan az is, hogy Weitzer ismét remekül futballozott. Jó meglátásaival, hajszálpontos passzaival igazi karmestere lehet tavasszal a kiesés elől menekülő pécsi csapatnak." (bama.hu)

Nyilatkozat:

Robert Jarni:Az látszott a mérkőzésen, hogy fáradtabbak vagyunk az ellenfelünknél, de ez nem is csoda, hiszen eddig jobbára a csapat fizikumát dolgoztattuk meg. Úgy látom, hogy jó irányba haladnak a dolgaink, a mostani eredményből nem kell semmilyen következtetést levonni. A célunk az, hogy a bajnoki rajtra érjük el a legjobb formánkat és úgy látom, jó irányba haladunk. Természetesen bőven van mit javítani a játékunkon, de ezek a talákozók éppen arra szolgálnak, hogy kiküszöböljük az esetlegesen előkerülő hibákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése