2012. szeptember 9., vasárnap

2012. szeptember 8. Pécsi MFC-Matias - BFC Siófok 1-1 (0-0)

Gaál Gyöngyi
Pécsi MFC-Matias – BFC Siófok 1-1 (0-0)
2012. szeptember 8. Pécs, PMFC-stadion. Ligakupa-B. csop. 2.f. 300 néző.

Vezette: Gaál Gyöngyi (Ring György, Tóth II. Vencel)
Gól: Nagy O. 78’ illetve Zamostny 53’.
Sárga lap: Panikvar (9.), Uzoma (49.), Grumics (74.), Horváth A. (81.), ill. Windecker (23.), Gál (62.).

PMFC: Sánta – Horváth A., Krejci, Lantos, Panikvar (Nagy Olivér 46’) – Zeljkovic, Uzoma, Bajzát, Demjén – Szatmári, Grumic. Vez.edző: Supka Attila.

BFC Siófok: Kurucz Péter – Mogyorósi, Fehér, Windecker (Gál A. 24’), Kiss M. (Cokic 62’), Kecskés, Pál, Fodor, Nyári, Zamostny, Fülöp N. (Horváth B. 24’) Vez.edző: Horváth Károly.

"Gaál Gyöngyi személyében női játékvezető dirigálta a tegnapi pécsi labdarúgó Ligakupa-mérkőzést, amelyen nem tudott győzni idehaza a PMFC-MATIAS.
Az első helyzetet a vendégek hagyták ki (Sánta bravúrral védett), akik a 26 percben már második cseréjüket használták ki. Még az első félórában Uzoma a keresztlécet találta el és Panikvar lövését hárította a siófoki kapus.
Nagy meglepetésre a siófokiak szerezték meg a vezetést röviddel a szünet után, a Pécsről Újpestre eligazolt, majd onnan Siófokra kölcsönadott Zamostny talált be távolról. Sokáig eredménytelenek voltak a pécsiek egyenlítési kísérletei, de a 78. percben sikerre vezettek, ezzel lett 1-1.
Két forduló után még nem nyert a PMFC-MATIAS a Ligakupában." (bama.hu)

Mestermérleg:

SUPKA ATTILA: – Ez megint egy olyan mérkőzés volt, amelyen az ellenfél egy helyzetéből megszerzi a vezetést. Ennek ellenére, ha jobban koncentrálunk, nyerhettünk volt.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése