2012. április 15., vasárnap

2012. április 14. BFC Siófok - Pécsi MFC-Matias 2-1 (0-0)

BFC Siófok – Pécsi MFC-Matias 2-1 (0-0)
2012. április 14. Labdarúgó NB I., 24. forduló. Siófok, 1000 néző.

Horváth Zsolt (PMFC)
Vezette: Szabó Zsolt (Berettyán Péter Horváth Róbert – Ákos Dávid).
Gól: Simon Attila 91’ (11esből), Haraszti Zsolt 95’ ill Horváth Zsolt 70’.
Sárga lap: Mogyorósi (71.), Lengyel (82.), Nyári (92.), ill. Todorovics (49.), Markovics (90.).

Siófok: Ribánszki – Mogyorósi, Lengyel D., Nyári, Kiss Zs. – Haraszti, Kanta Sz. (Fejes, 67.), Egerszegi, Melczer (Nagy I., 86.) – Pál Sz. (Sowunmi, 62.), Simon A. Vezetőedző: ifjabb Mihalecz István.

PMFC: Dibusz – Nagy J., Csausics, Todorovics, Markovics – Demjén (Lantos, 76.), Goia, Scsepanovics (Horváth Zs., 56.), Nagy O. (Okoronkwo, 65.) – Fröhlich, Bajzát. Vezetőedző: Mink Olivér.

"A tavaszi szezon során eddig egyetlen győzelem szerénykedett csak a PMFC neve mellett – hat mérkőzésből ez nem túl acélos produkció. Most mindenki abban bízott, hogy meglesz a második, ehelyett 2-1-es vereség lett a vége a siófoki bajnokinak.
De hogyan?!
Ahogy azt várni lehetett, a hazai csapat védelme nagyon jól dolgozott, de szerencsére a vendégeké is, így az első félidőben alig akadt helyzet, s 0-0-val mehettek az öltözőbe a játékosok. Szünet után több mint húsz percig nem sok minden történt (Bajzát Péter ugyan lőtt egy gólt, de lesen állt, így érvénytelenítették a találatot), az események a hajrára maradtak. A 70. percben elsült a csereként beálló Horváth Zsolt lába – ritka nagy gólt ragasztott a siófoki kapu bal felső sarkába, s ezzel úgy tűnt, a pécsiek megszerzik második győzelmüket 2012-ben.
Egészen a 90. percig nekik állt a zászló.
Aztán jött négy borzasztó perc, s a végén a siófokiak örülhettek a három pontnak! Előbb Simon révén büntetőből egyenlítettek, aztán az utolsó pillanatban, az utolsó támadásból Haraszti megszerezte a győztes gólt is!" (bama.hu)
Nemzeti Sport, 2012. április 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése