2011. október 13., csütörtök

2011. október 12. Pécsi MFC - BFC Siófok 1-1 (1-1)

Pécsi MFC – BFC Siófok 1-1 (1-1)
2011. október 12. Pécs, PMFC-st. Ligakupa, B-csoport, 4. forduló. 200 néző.

Vezette: Lovas László (Kormányos II. Gábor, Kis Zoltán)
Gól: Bajzát (45.), ill. Sowunmi (21.).
Sárga lap: Gyánó 89’ ill. Fehér 58’, Mogyorósi 63’, Rebryk 68’, Horváth A 81’.

Bajzát Péter
PMFC: Holczer – Nagy J., Petrók (Simonfalvi, a szünetben), Lantos (Goia, a szünetben), Tóth Z. – Demjén, Zseljkovics, Scsepanovics (Todorovics, 63.), Pákolicz – Andorka (Pintér, a szünetben), Bajzát (Gyánó, a szünetben). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

Siófok: Szatmári – Mogyorósi, Gadó, Fehér Zs. (Balogh B., 61.), Köntös (Fejes, 33.) – Horváth B., Nyári (Csermelyi, a szünetben), Horváth A., Lattenstein (Melczer, 70.) – Bali, Sowunmi (Rebryk, a szünetben). Vezetőedző: ifjabb Mihalecz István.

"A vendégek góljáig a PMFC-nek volt néhány ígéretes támadása, ám mégis Sowunmi szerzett vezetést. Bajzát még az első félidőben egyenlített, a szünet után következő negyvenöt percben aztán az égegyadta világon szinte semmi sem történt. A játékvezető sípja is csak nagy ritkán szólalt meg, s az is jellemző, hogy egyetlen másodpercet sem hosszabbított, azonnal lefújta a meccset. Érdekesség, hogy Mészáros Ferenc vezetőedző a szünetben négyet cserélt – nyilván már a Diósgyőr elleni szombati derbi járt a fejében." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése